Oppslagstavle

Smittevernsregler

Smittevernsregler

by Maria Bryne -
Number of replies: 0

Hei,

det nærmer seg oppstart av nytt studieår, og vi ser frem til å ønske eksisterende og nye studenter velkomnesmile I den forbindelse minner vi om viktigheten av å overholde smittevernreglene, slik at alle kan føle seg trygge hos oss (se nedenfor).

  • God hånd- og hostehygiene. Hendene bør vaskes nøye og ofte, og hver gang du kommer inn på campus. Det er også satt frem antibac ved inngangen og badet. Bruk albuekroken dersom du må hoste/nyse. 
  • Hold god avstand. Det kan være flere personer til stede i ett rom, men det må holdes minst én meters avstand mellom hver person. 
  •  Ikke møt på campus dersom du har symptomer. Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme til du er symptomfri. Dersom du får symptomer når du er på campus, må du forlate stedet. 
  • Symptomer på covid-19. Ved eventuelle symptomer på covid-19, bør du testes og holde deg hjemme til du får et negativt prøvesvar OG du er symptomfri. 

Se her for mer informasjon: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/?chapter=88508

De siste månedene har vært spesielle (og mer eller mindre utfordrende) for de aller fleste av oss, og dessverre vil det nok ta litt tid før vi er tilbake til normalen igjen. Inntil videre må vi alle gjøre vårt beste og følge smittevernreglene så godt vi kan slik at samfunnet gradvis kan åpne mer og mer opp.

Beste hilsen,

Maria